Shop Mobile More Submit  Join Login
About Digital Art / Hobbyist anonymousFemale/Unknown Group :iconpsycho-dormitory: Psycho-Dormitory
Indonesian RP group
Recent Activity
Deviant for 4 Years
Needs Core Membership
Statistics 285 Deviations 3,786 Comments 18,306 Pageviews

Newest Deviations

:iconfaveandcomment1plz::iconfaveandcomment2plz: :iconreadcplz1::iconreadcplz2::iconreadcplz3::iconcommenters1plz::iconcommenters2plz:

Favourites

:iconsincere-favstamp1plz::iconsincere-favstamp2plz::iconsincere-favstamp1plz::iconsincere-favstamp2plz::iconsincere-favstamp1plz::iconsincere-favstamp2plz:

Activity


PN-GPe- Rasya Wirawan-WIT by sowelunee
PN-GPe- Rasya Wirawan-WIT
:new: :new:  UPDATE 7/23/2015 : ADDED WITH EXPANSION PAGES  OVO)b  and revision pages.enjoy folks :iconlazeplz:  

:new:  tambahan info : le niat awal: meh males nambahin ekspansi...tapi nda nyaman ama plot holenya yasudahlah :'D , dan ekspansi ini based misschocoholic.deviantart.com/…  + fanfic "T" + yue418.deviantart.com/art/PN-G…  walaupun nda sepenuhnya faithful ke original source :iconming3plz: maapin sowe, ini ngerjain aja di kala sibuk2nya ama TA + revishit :' . dan juga based story di jurnal event, cuman sekali lagi nda sepenuhnya faithful ke situ adaptasinya :icondeadbodyplz: , sowe minta maap kalo ooc ato malah makin parah heuheu :iconminghideplz: . dan makasih banyak buat yg berbaik hati minjemin ocnya as cameo :iconarigatouplz: .sowe awei dulu . me need rest after all shit happen since july //termasukrevishitndaaccmulufak//manabikinorangpissedofflagihih//mehatemyself  :icondeadbodyplz: 
 
 :new: sta.sh/21rebzhxzatt?edit=1  UPDATED non flash version  


:new: UPDATE 2/25/2015 : ADDED VIDEO PARODY ALIEZ for bonus :iconheplz:  lol akhernya di tambahin ekspansi ,gusti sowe kelewat maso . ekspansinya ...liat dulu yaa :iconureshiiplz:
 video parody based of aldnoah zero ending 1 :aliez "i say cryyyyyyyyyyyyy "



:iconpusaka-nusantara: :iconwitplz: 

ALHAMDULILLAH KELAAAR :icontearplz: 




semacam bahagia di kurikulum ini keluarga sasya pada turun gunung, termasuk rayleigh :iconureshiiplz: . buat part pertama yang penasaran sasya lempar apaan ke milo dan apa yg mo dia lakuin www.youtube.com/watch?v=KzG0gj…  (cek pada menit  2:18  )
ibaratin aja si ishaq ama milo ntu tharsis dan dioscuria minus "BATTOU" //dilindes dan sasya jadi si orenji bio egg //gak . //niatnya mo sowe gambar adegan detailnya, cuman apa daya TA minta di nutis sama sowe :iconrlytearplz: 

dan keluarga sasya emang orang militer sebelum akhirnya ngaso dan buka teater di solo . termasuk ray. ray awalnya kek test pilot proyek keluarga -militer cuman karena suatu insiden, ray bebas tugas dan rehab di rumah sasya selama 3 tahunan hingga akhirnya back to action setelah sasya di culik + panggilan dinas //eaa :icongtthplz: (for more detail bakalan sowe bikin komiknya dalam waktu dekat  :iconrlyplz: 

lalu kenapa mama sasya bercodet ? 
aah ntu , isabel punya masa lalu yg kelam sama RC. makanya begitu tahu mereka nongol lagi bakalan kekeuh join party ama aryo ,walaupun di larang :iconrlytearplz: . maklum naluri mamah   detailnya nunggu chapter 3.5 + eintz

dan bagian akhir kira2 project apakah itu? tunggu tanggal mainnya :iconehesmile 

dan nda lupa sowe berterima kasih pada semua pihak baik dari Line, facebook dan tuiter yang uda support sowe bikin ini komik sampe tuntas 
terutama :iconyue418: :iconyasumeyukito: yang uda nememin saya dan ngasih ide :iconureshiiplz: 

dan nda lupa sowe mohon maaf kalo selama ini sowe bikin salah ke kalian :iconarigatouplz: baik di sadari maupun nda di sadari  . sekalian sowe mo start over , jadi kemungkinan ada akun sowe yg sowe ilangin //duk 

ah iya buat video aliez parody A/Z nunggu dulu yaa, ntar sowe apdet :iconlazeplz:  . amg lagu sawano sungguh mantep buat arc ini :icondojimathumbsupplz:  
 

music: hiroyuki sawano - no difference (nzk ver)  

dan buat oc yg sowe comot buat cameo, sowe mohon maaf jika ooc dan sebagainya :iconarigatouplz: 
dan ya allah saya lupa nambahin tanda di tangan aini :icondeadbodyplz:...

adit,nissa NeyzaFluodrence 
karin RisaYamagaki 
lopianmisschocoholic 
aini yue418 

space pattern source lh5.ggpht.com/w8vlt89U83TIzbDN… 
Loading...
PN: 0 by sowelunee
PN: 0
based of code geass ost  entitled "0"  

"First rule to survive: don't trust anyone"

"Don't rely borrowed power (element) too much, it'll kill you "

"If being muggle is a mistake, does it means being bender are justice ?"

" there's 2 choice if you want to defeat evil, taint your hand with evil to defeat evil or would you remain steadfast and righteous even it means surrendering to evil"

"If you've been deceived, claps your hand ♥ ~ "

"My knight rayleigh, i ordered you to return alive!"

"Your sugarcoating words wont change anything"

"interesting"

"shall we play stage of justice and chaos ? "


kudunya judulnya "all hail roderick" ato  akuma no ouji //nope  

tinggal ketawa jahat ala fukujun ,geass and troll tendency  aand he'll perfect //dilindes 
Loading...
PN: in future-meeting by sowelunee
PN: in future-meeting

"Today you'll meet with ms.shahrazade of zaganos lunar base" "After lunch, you'll check over proposals from edelweiss foundation " 
Yas disini kek harkhbro dan sebasbro , manservant buat sasya //no 

Another practice 'w'. room and lighting are inspired from aldnoah zero's landing castle rest room . 


sasya yas di beberapa tahun mendatang 'w' 

ini kenapa text di copas dr ig langsung gede2 lol 
Loading...
PN: scaPEGoat by sowelunee
PN: scaPEGoat
based of scaPEGoat by hiroyuki sawano 'w'  
*rolls back to assignments :iconlazyrollplz: *   good news sowe was accepted in circle 'v' 
Loading...

deviantID

sowelunee's Profile Picture
sowelunee
anonymous
Artist | Hobbyist | Digital Art
:bulletred:

HELLO

:bulletred:


:bulletpink: 21 years old
:bulletpink: love oyajis and anything interesting
:bulletpink: slowpoke at replying comment and feed back , pardon me people , i'm not so good with word

:bulletpink: feel free to ask i'm not bitting lol. i just kuudere person who actually love to chit chat :heart:

:bulletred:

RULES

:bulletred:


:bulletpink: pardon me, i don't do watch trade anymore , i'll only watchback for RP mates and anyone i think deserved for a watch back
:bulletpink: no spam or chain mail in my page ,except close friends
:bulletpink: once again, i'm not opening any free request.but, if you still insist, you'll be ignored





:bulletred:

CAMARADERIE

:bulletred:

:iconyue418::iconsowelunee:
:iconscarleciaamberline:icon yas by sowelunee




:bulletred:

ART STATUS

:bulletred:


No Requests by Enjoumou Open Comms by Enjoumou FO Gifts by Enjoumou Open Contests by Enjoumou FO Trades by Enjoumou No Kiribans by Enjoumou FO Collabs by Enjoumou
Interests

Commissions

cell shaded chibi commission
Commission: Chizu-pyon by sowelunee
commission:suki heion by sowelunee
commission:yukio by sowelunee
PC for piyopiko by sowelunee
i do: 
OC /fanart 
moe 
bishounen 

i don't: 
R-18 stuff
yaoi/yuri 
furry 
mecha  

interesting? note me :D 

Journal History

AdCast - Ads from the Community

Donate

sowelunee has started a donation pool!
213 / 10,000

You must be logged in to donate.
  • :iconizukyun:
    IzuKyun
    Donated Jan 28, 2014, 7:43:05 AM
    133
  • :icondouxpixart:
    Douxpixart
    Donated Nov 30, 2013, 7:52:50 AM
    20
  • :iconpiyoa:
    piyoa
    Donated Aug 20, 2013, 1:55:46 AM
    60

Friends

Groups

Watchers

Comments


Add a Comment:
 
:iconasarrab:
Asarrab Featured By Owner Apr 5, 2015  Professional Traditional Artist
Happy Birthday :cake: :rose:
Reply
:iconspiritauraforce:
SpiritauraForce Featured By Owner Apr 5, 2015
Happy Birthday and Happy Easter. 
Reply
:iconbatcat20:
BatCat20 Featured By Owner Apr 5, 2015  Student General Artist
HAPPY BIRTHDAY!!!!
Reply
:iconkoru-xypress:
Koru-Xypress Featured By Owner Feb 22, 2015  Professional Digital Artist
Thanks for watching. :ahoy:
Reply
:iconsoccer20star:
Soccer20Star Featured By Owner Nov 3, 2014  Student Traditional Artist
Welcome to Draw-Tutorials!!! We are so happy to have such a wonderful artist such as yourself in our group! You have lovely digital work (I particularly like "be free" in your gallery) I'm sure you will be a wonderful edition to our group!
Reply
:iconvduplex:
VDupLEX Featured By Owner Nov 3, 2014  Hobbyist General Artist
Welcome to :icondrawing-tutorial: :iconlawooplz:
Reply
:iconidontknowwhoyouknow:
Idontknowwhoyouknow Featured By Owner Jul 24, 2014  Hobbyist General Artist
Halo mbak, sesama orang solo juga ya?
Reply
:iconfelifu:
Felifu Featured By Owner Jul 7, 2014  Hobbyist Digital Artist
Thanks so much for the favorite! <33
Reply
:iconlolita-artz:
Lolita-Artz Featured By Owner Jul 6, 2014  Professional Digital Artist
thanks for the fav!! Hamtaro Mouse Emoji-02 (Kawaii) [V1]
Reply
:icondamaimikaz:
DamaiMikaz Featured By Owner May 31, 2014  Hobbyist Digital Artist
Thanks for the favorite :)
Reply
Add a Comment: